Energie vergelijken Nooitgedacht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nooitgedacht? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel aanbieders van stroom als Engie of Leon Zeewolde. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nooitgedacht? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna ontdek je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder vergelijk je de energiekosten per jaar en de optionele korting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Nooitgedacht.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €193

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Klopt dat? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn prijziger dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Nooitgedacht? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar NLE €250 €20,83 €1.579,75
3 jaar NLE €290 €8,06 €1.699,75
5 jaar NLE €0 €0 €1.819,75

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je rap en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Nooitgedacht”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Nooitgedacht:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Nooitgedacht met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Check alle details over Vandebron.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nooitgedacht? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de omgeving Nooitgedacht zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen geven jouw sublieme welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €195

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jullie aanstaande leverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nooitgedacht zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Drenthe. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Holtum.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de aantrekkelijkste maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nooitgedacht


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nooitgedacht

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Nooitgedacht (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo essent

Essent

Jaren actief
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Verschillende contracten
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Overstaphulp
Mooie welkomstkorting

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Online account
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Behulpzame service
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Nooitgedacht

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nooitgedacht? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je razendsnel de voordeligste gasmaatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Aa en Hunze). Een geschikte maatschappij kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zundert.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Aa en Hunze.