Energie vergelijken Noordgouwe Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Noordgouwe? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij aanbieders van stroom als Eneco en Qurrent. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Noordgouwe? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Verder bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vind je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke aanbieder vind je de energiekosten per jaar en de geldende cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Noordgouwe.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Goedkopere energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €236

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Noordgouwe? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van Essent .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Essent €190 €15,83 €1.580,20
3 jaar Essent €380 €10,56 €1.700,20
5 jaar Essent €0 €0 €1.820,20

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je snel & vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Noordgouwe”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Noordgouwe:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Ieder adres in Noordgouwe waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom tijdens daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Cogas.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Noordgouwe? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Noordgouwe zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen geven namelijk speciale welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €190

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Noordgouwe zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Hoog-Keppel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt meteen de meest voordelige leverancier voor jouw woning en verbruik. Interessant: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Let op: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Noordgouwe


Zo vind je de goedkoopste energie in Noordgouwe

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu makkelijk de goedkoopste stroom in Noordgouwe (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Behulpzame service
Scherpe welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Verbruik advies
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Goede service
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Behulpzame service
Hoge welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Goede medewerkers
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Behulpzame service
Concurrerende kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Overstaphulp
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
1 jarig contract
Interessante acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jarig contract
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
1 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Noordgouwe

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Noordgouwe? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je snel de aantrekkelijkste aanbieder. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Schouwen-Duiveland). Een voordelige maatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zwartebroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Schouwen-Duiveland.