Energie vergelijken Noordhoek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en vlug energieprijzen vergelijken in Noordhoek? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders zoals Energieflex of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Noordhoek? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op onze website lees je handige info over gas, stroom en licht in Noordhoek.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €252

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Noordhoek? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €200 €16,67 €1.580,25
3 jaar Eneco €390 €10,83 €1.700,25
5 jaar Eneco €0 €0 €1.820,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met de vergelijker vergelijk je razendsnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Noordhoek”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Noordhoek:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Iedere bewoner van Noordhoek die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Coteq Netbeheer.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Noordhoek? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Noordhoek zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans verrassende welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €211

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie aanstaande maatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Noordhoek zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Per jaar compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Hoogblokland.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest betaalbare stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Noordhoek


Stap over naar de goedkoopste energie in Noordhoek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Noordhoek (en gas). Energie vergelijken en oversluiten doe je met de volgende stappen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Verbruik aanpassen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Tussentijds aanpassen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Goede medewerkers
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede klantenservice
Verleidelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
2 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Hulp bij overstappen
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Diverse prijsafspraken
Sublieme acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Verbruik advies
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
1 jaar vast of variabel
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jarig contract
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Direct overstappen
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Noordhoek

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Noordhoek? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij razendsnel de meest betaalbare gasleverancier. Via onze tool zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Moerdijk). Een geschikte aanbieder ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Zwartemeer.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Moerdijk.