Energie vergelijken Noordlaren Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Noordlaren? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan erkende aanbieders van stroom als Energieflex en Huismerk Energie. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Noordlaren? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere verstrekker ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op deze pagina check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Noordlaren.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €205

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Noordlaren? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Oxxio €220 €18,33 €1.580,35
3 jaar Oxxio €410 €11,39 €1.700,35
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.820,35

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het voornaamste punt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Noordlaren”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Noordlaren:

 1. Clean Energy
 2. Huismerk Energie
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Noordlaren met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk alles over de maatschappij Anode Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Noordlaren? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Noordlaren zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven jouw fantastische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €288

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige energiemaatschappij regelt de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Noordlaren zonnepanelen op je adres actief? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Groningen. Elke 12 maanden ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Hooge Zwaluwe.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de meest voordelige leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Noordlaren


Zo vind je de goedkoopste energie in Noordlaren

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Noordlaren (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Groningen)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Online account
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Contract wijzigen
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groene energie
2 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Contract wijzigen
Flinke aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jarig contract
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Goede medewerkers
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Noordlaren

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Noordlaren? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij snel & overzichtelijk de meest voordelige gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Haren). Een voordelige aanbieder gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zwartsluis.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Haren.