Energie vergelijken Zwartsluis Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en gauw energieprijzen vergelijken in Zwartsluis? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Toonaangevende partijen zijn stroommaatschappijen zoals De Vastelastenbond of Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Zwartsluis? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je handige info over gas, stroom en licht in Zwartsluis.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €197

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Zwartsluis? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Delta €160 €13,33 €1.628,05
3 jaar Delta €350 €9,72 €1.748,05
5 jaar Delta €0 €0 €1.868,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze tool vergelijk je snel & probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Zwartsluis”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Zwartsluis:

 1. Clean Energy
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Zwartsluis waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als NLE.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Zwartsluis? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Zwartsluis zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden namelijk aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €218

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De toekomstige energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Zwartsluis zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Sondel.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt eenvoudig de aantrekkelijkste stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Hint: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Zwartsluis


Vind de goedkoopste energie in Zwartsluis

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Zwartsluis (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Vaste prijs gas
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Slim besparen
3 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Snel oversluiten
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
2 jarig contract
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Verbruik aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Flexibele gasprijs
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Online account
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Online verbruik inzien
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Zwartsluis

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Zwartsluis? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij zonder problemen de meest voordelige aanbieder. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Zwartewaterland). Een voordelige maatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken It Heidenskip.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Zwartewaterland.