Energie vergelijken Hooge Zwaluwe Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Hooge Zwaluwe? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom zoals Vandebron of MAIN Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Hooge Zwaluwe? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna ontdek je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie ontdek je de prijs per jaar en de eventuele. cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je handige info over stroom, gas en licht in Hooge Zwaluwe.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €178

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Hooge Zwaluwe? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €230 €19,17 €1.554,15
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.674,15
5 jaar Delta €0 €0 €1.794,15

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je rap en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Hooge Zwaluwe”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van wind of de zon. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Hooge Zwaluwe:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Hooge Zwaluwe waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Powerpeers.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hooge Zwaluwe? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Hooge Zwaluwe is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en snel overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders geven jouw speciale welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €201

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwe energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Hooge Zwaluwe zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in De Kwakel.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest betaalbare aanbieder voor jou. Goed om te weten: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Hooge Zwaluwe


Ontdek de goedkoopste energie in Hooge Zwaluwe

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Hooge Zwaluwe (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Sympatieke service
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
3 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Overstapservice
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstapservice
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Snel oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Online account
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele stroomprijs
Sublieme acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Sympatieke service
Flinke welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Flexibele stroomprijs
Concurrerende kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Hooge Zwaluwe

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Hooge Zwaluwe? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je binnen no-time de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Drimmelen). Een betaalbare leverancier achterhaald? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Sondel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw situatie in de gemeente Drimmelen.