Energie vergelijken Noordwijkerhout Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Noordwijkerhout? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk hierbij aan stroomleveranciers als bijvoorbeeld Eneco of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Noordwijkerhout? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (gas en stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Daarna bepaal je de looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per maatschappij ontdek je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je bruikbare info over stroom, gas en licht in Noordwijkerhout.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €262

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nee, het wordt nog mooier: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortstondige contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Noordwijkerhout? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €110 €9,17 €1.580,55
3 jaar Energiedirect.nl €130 €3,61 €1.700,55
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.820,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Noordwijkerhout”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Noordwijkerhout:

 1. DELTA
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Noordwijkerhout waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief voor jullie het beste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw energie op daluur momenten? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het valt soms tegen om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over DELTA.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Noordwijkerhout? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Noordwijkerhout is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders hebben gewoonlijk serieuze welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €201

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Noordwijkerhout zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Elk jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Hoogersmilde.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt meteen de goedkoopste stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Advies: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Noordwijkerhout


Overstappen naar de goedkoopste energie in Noordwijkerhout

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Noordwijkerhout (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Flexibele gasprijs
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
3 jarig contract
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Overstapservice
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Goede klantenservice
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Betalen in termijnen
Flinke welkomstkorting

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele gasprijs
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Contract wijzigen
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Nette klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
2 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Noordwijkerhout

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Noordwijkerhout? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je in luttele seconden de meest goedkope gas aanbieder. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Noordwijkerhout). Een betaalbare maatschappij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Zwijndrecht.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Noordwijkerhout.