Energie vergelijken Nuis Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Nuis? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Energieflex en Qwint. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Nuis? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is een fluitje van een cent. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en kies het type meter (dubbel of enkel). Hierop volgend selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vind je de prijs per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Via deze website check je alle details over gas, stroom en licht in Nuis.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €217

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nuis? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Oxxio €170 €14,17 €1.580,85
3 jaar Oxxio €190 €5,28 €1.700,85
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.820,85

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met de vergelijker vergelijk je vlot en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nuis”. Daarnaast kun je sorteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Nuis:

 1. DELTA
 2. Huismerk Energie
 3. Vattenfall

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Iedere bewoner van Nuis die energie verbruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (later op de avond, in de weekenden en met bijv. kerst). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van de stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het valt soms tegen om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Essent.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nuis? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Nuis zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven tijdens het contract veranderen. Dit gebeurd meermaals per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas stunten met verrassende welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €286

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw “nieuwe” maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nuis zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hooglanderveen.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt direct de meest goedkope energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Hint: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Nuis


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nuis

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Nuis (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef de locatie van de woning door (Groningen)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Overstaphulp
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Eenvoudig afsluiten
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Overstapservice
Interessante acties

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Tussentijds aanpassen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Meerdere contracten
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Flexibele stroomprijs
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nuis

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Nuis? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je snel de meest voordelige gasleverancier. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Marum). Een passende gasmaatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Zuid-Holland.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en regel de overstap online in de gemeente Marum.