Energie vergelijken Nunhem Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €292


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nunhem? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom zoals Allure Energie en Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Nunhem? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energie. Van iedere energieaanbieder vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op deze pagina blader je door uitvoerige details over stroom, gas en licht in Nunhem.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €262

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Nunhem? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €200 €16,67 €1.581,00
3 jaar EnergieFlex €220 €6,11 €1.701,00
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.821,00

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels de vergelijker vergelijk je supersnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Nunhem”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Nunhem:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Nunhem waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Huismerk Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Nunhem? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Nunhem is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Leveranciers bieden vaak prachtige welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €250

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nunhem zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Hoogwoud.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest goedkope aanbieder voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nunhem


Stap over naar de goedkoopste energie in Nunhem

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Nunhem (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Persoonlijk advies
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Charmante service
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Overstapservice
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede medewerkers
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Verschillende contracten
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
2 jaar vast of variabel
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Contract wijzigen
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vriendelijke service
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Nunhem

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energienota. Wat voor functie heeft gas? Wel, om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nunhem? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je gelijk de meest voordelige leverancier. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Leudal). Een aantrekkelijke gasmaatschappij ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Gelderland.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Leudal.