Energie vergelijken Oegstgeest Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Oegstgeest? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als Engie of Vattenfall. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oegstgeest? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van de verbintenis (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierop volgend zie je binnen een paar seconden de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de eventuele. welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina check je alle info over gas, stroom en licht in Oegstgeest.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €215

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Oegstgeest? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar EnergieFlex €170 €14,17 €1.581,60
3 jaar EnergieFlex €340 €9,44 €1.701,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.821,60

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels de vergelijker vergelijk je gauw en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oegstgeest”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Oegstgeest:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Oegstgeest waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en met bijv. kerst). Welke type tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van de stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is best lastig om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Qwint.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Oegstgeest? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. In Oegstgeest zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden je sublieme welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €300

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie aankomende energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oegstgeest zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Huis ter Heide.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt in een oogopslag de meest goedkope energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Oegstgeest


Profiteer van de goedkoopste energie in Oegstgeest

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Check nu meteen de goedkoopste stroom in Oegstgeest (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Contract wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede medewerkers
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Direct overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

NL windenergie
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Goede medewerkers
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Persoonlijk advies
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vriendelijke service
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
1 jarig contract
Flinke welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Oegstgeest

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Oegstgeest? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij zonder problemen de goedkoopste gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Oegstgeest). Een geschikte gas leverancier achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Aardenburg.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Oegstgeest.