Energie vergelijken Oene Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en haastig energieprijzen vergelijken in Oene? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Waarschijnlijk ken jij stroomleveranciers zoals bijv. Vandebron en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oene? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Aansluitend zie je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website tref je handige info over gas, stroom en licht in Oene.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €202

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Oene? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Engie €180 €15,00 €1.581,65
3 jaar Engie €350 €9,72 €1.701,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.821,65

Bij een lang contract betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Windmolens, zonnecellen en water. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze pagina vergelijk je razendsnel en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oene”. Tip: filter nu ook op energie van wind of de zon. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Oene:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Oene waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en met feestdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is een hele uitdaging om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als UnitedConsumers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Oene? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Oene zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en andere afspraken schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders bieden vaak enorme welkomstbonussen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €159

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Oene zonnepanelen op jouw woning? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Huisduinen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de meest voordelige energieleverancier voor jou. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oene


Overstappen naar de goedkoopste energie in Oene

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Oene (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Persoonlijke service
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Snel oversluiten
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Vaste prijs gas
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
Meerdere contracten
Scherpe aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Meerdere contracten
Flinke aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
2 jarig contract
Concurrerende kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oene

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Oene? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je zonder problemen de goedkoopste aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Epe). Een interessante gas leverancier gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Aarlanderveen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Epe.