Energie vergelijken Okkenbroek Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €294


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Okkenbroek? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals Budget Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Okkenbroek? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Verder bepaal je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de optionele korting. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je praktische info over stroom, gas en licht in Okkenbroek.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €238

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Okkenbroek? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €120 €10 €1.582,10
3 jaar Qurrent €120 €3,33 €1.702,10
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.822,10

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze zoekmachine vergelijk je rap en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Okkenbroek”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Okkenbroek:

 1. Clean Energy
 2. HVC
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Okkenbroek waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder RENDO Netwerken.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Okkenbroek? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Okkenbroek zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas werken met enorme welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €288

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Spot de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Okkenbroek zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Hummelo.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de meest voordelige maatschappij voor jou. Interessant: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Okkenbroek


Profiteer van de goedkoopste energie in Okkenbroek

Is jouw energierekening te hoog? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Okkenbroek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede service
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Goede klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Online account
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Sympatieke service
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele gasprijs
Verleidelijke acties

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Online verbruik inzien
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Overstapservice
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Flexibele gasprijs
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Overstapservice
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Snel overstappen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Betalen in termijnen
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Okkenbroek

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Okkenbroek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je moeiteloos de meest voordelige gas aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Deventer). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Achthuizen.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Deventer.