Energie vergelijken Hummelo Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Hummelo? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroommaatschappijen zoals Energiedirect.nl of Pure Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Hummelo? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker vind je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het nieuw voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Hummelo.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €229

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Hummelo? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Delta .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Delta €130 €10,83 €1.555,90
3 jaar Delta €320 €8,89 €1.675,90
5 jaar Delta €0 €0 €1.795,90

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van deze website vergelijk je vluchtig en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Hummelo”. Daarnaast kun je sorteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Hummelo:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke woning in Hummelo met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij NLE.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Hummelo? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Hummelo zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers hanteren doorgaans prachtige welkomstacties. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €135

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hummelo zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Den Andel.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hummelo


Stap over naar de goedkoopste energie in Hummelo

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Hummelo (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Vaste prijs stroom
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Overstaphulp
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede medewerkers
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Gemakkelijk oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Snel oversluiten
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Persoonlijk advies
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Termijnbedrag wijzigen
Flinke aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Snel af te sluiten
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Verschillende contracten
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Flexibele gasprijs
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Sympatieke service
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Verbruik advies
Goede welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Hummelo

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Hummelo? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij vandaag nog de voordeligste gasleverancier. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de laagste gasprijzen voor jouw woning (Bronckhorst). Een geschikte aanbieder ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Steenwijkerwold.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente Bronckhorst.