Energie vergelijken Hurwenen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Hurwenen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn stroom maatschappijen als De Vastelastenbond en Innova Energie. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Hurwenen? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke verstrekker ontdek je de energiekosten per jaar en de eventuele. cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op onze website check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Hurwenen.

Alle maatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €191

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortlopend contract. Zoek je een goedkoop energiecontract in Hurwenen? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Essent €160 €13,33 €1.556,05
3 jaar Essent €350 €9,72 €1.676,05
5 jaar Essent €0 €0 €1.796,05

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hurwenen”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hurwenen:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke inwoner van Hurwenen waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou het beste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Oxxio.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Hurwenen? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Hurwenen is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en de voorwaarden wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen bieden je daverende welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €166

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hurwenen zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Den Dolder.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de voordeligste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Hurwenen


Ontdek de goedkoopste energie in Hurwenen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Hurwenen (en gas). Energie vergelijken en oversluiten heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Charmante service
Fikse welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Aangename service
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Sympatieke service
Hoge aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Sympatieke service
Sublieme acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Online verbruik inzien
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Sympatieke service
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Contract wijzigen
Aantrekkelijke kortingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Nette service
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verbruik advies
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Hulp bij overstappen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hurwenen

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energienota. Gas wordt verbruikt voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Hurwenen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij in luttele seconden de goedkoopste maatschappij. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gastarievenuit de regio (Maasdriel). Een goedkope gas leverancier kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In deze periode kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Stein.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Maasdriel.