Energie vergelijken Oosterbeek Start met vergelijken en bespaar wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Oosterbeek? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers als bijvoorbeeld Allure Energie en NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oosterbeek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder check je de energiekosten per jaar en de beschikbare welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Hier tref je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Oosterbeek.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €223

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Oosterbeek? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €130 €10,83 €1.583,65
3 jaar Vattenfall €110 €3,06 €1.703,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.823,65

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Oosterbeek”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Oosterbeek:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Oosterbeek met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en reguliere feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij een belangrijk deel van de energie op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vandebron.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Oosterbeek? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Oosterbeek zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energiemaatschappijen bieden vaak immense welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €152

 1. Achterhaal wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige maatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oosterbeek zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Elk jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Jislum.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Oosterbeek


Vind de goedkoopste energie in Oosterbeek

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Oosterbeek (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Nette service
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Nette klantenservice
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Overstaphulp
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele gasprijs
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
3 jaar vast of variabel
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Inzicht in je verbruik
Sublieme kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Gemakkelijk oversluiten
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Snel af te sluiten
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Overstaphulp
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Persoonlijke service
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Oosterbeek

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oosterbeek? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je snel de voordeligste gasmaatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Renkum). Een goedkope gas leverancier ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken America.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Renkum.