Energie vergelijken Oosterhesselen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €255


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Oosterhesselen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroomleveranciers zoals UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oosterhesselen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder zie je de kosten per 12 maanden en de aantrekkelijke cashback-korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Oosterhesselen.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €238

Een lage stroom- en gasrekening. Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Oosterhesselen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Qurrent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €170 €14,17 €1.583,85
3 jaar Qurrent €150 €4,17 €1.703,85
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.823,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via de vergelijker vergelijk je gauw en soepel aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oosterhesselen”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Oosterhesselen:

 1. E.ON
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Oosterhesselen waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je relatief veel van de stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Stedin.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Oosterhesselen? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Wat is nu precies het verschil? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Oosterhesselen is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven binnen jouw contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders geven namelijk speciale welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €290

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Selecteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Oosterhesselen zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Jonkersvaart.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oosterhesselen


Vind de goedkoopste energie in Oosterhesselen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Oosterhesselen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Drenthe)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Goede service
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Nette klantenservice
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Overstapservice
Prominente acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede service
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
3 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Windtegoed
Charmante service
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Gemakkelijk oversluiten
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Persoonlijke service
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Charmante service
Sublieme kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Verbruik advies
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Oosterhesselen

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oosterhesselen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je in minder dan een minuut de meest betaalbare gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven in jouw woonplaats (Coevorden). Een aantrekkelijke leverancier aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Ammerzoden.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Coevorden.