Energie vergelijken Ophemert Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Ophemert? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen zoals Vrijopnaam of Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Ophemert? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op onze website blader je door bruikbare info over stroom, gas en licht in Ophemert.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar meteen €235

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Wil je een goedkoop energiecontract in Ophemert? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Premie Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €250 €20,83 €1.585,00
3 jaar Engie €380 €10,56 €1.705,00
5 jaar Engie €0 €0 €1.825,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ophemert”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door wind of de zon. Of zoek naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Ophemert:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Ophemert met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Ophemert? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Ophemert is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas bieden namelijk sublieme welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €237

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Ophemert zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Kats.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt nu de meest aantrekkelijke stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Ophemert


Stap over naar de goedkoopste energie in Ophemert

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Ophemert (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Simpele voorwaarden
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen gas
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Overstaphulp
Sublieme acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene energie
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Maandelijks bijstellen
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Maandelijks bijstellen
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Betalen in termijnen
Interessante acties


Prijzen gas vergelijken in Ophemert

Gasverbruik bepaalt deels de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Ophemert? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je gelijk de voordeligste gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gasprijzen voor jouw woning (Neerijnen). Een voordelige partij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Apeldoorn.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Neerijnen.