Energie vergelijken Ossendrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en spoedig energieprijzen vergelijken in Ossendrecht? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom als Vandebron en Qwint. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Ossendrecht? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke verstrekker vind je de prijs per jaar en de eventuele. korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website blader je door handige info over stroom, gas en licht in Ossendrecht.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot €269

Een lage gas- en stroomrekening Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Ossendrecht? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €220 €18,33 €1.585,60
3 jaar Engie €180 €5,00 €1.705,60
5 jaar Engie €0 €0 €1.825,60

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze pagina vergelijk je vluchtig en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Ossendrecht”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Ossendrecht:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Pure Energie

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Ossendrecht met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Vandebron.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Ossendrecht? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Ossendrecht zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Dit gebeurd meermaals per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energiemaatschappijen geven jouw daverende welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €135

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Ossendrecht zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Kerkwerve.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke maatschappij , berekend op basis van jouw gegevens. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Ossendrecht


Zo vind je de goedkoopste energie in Ossendrecht

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu razendsnel de goedkoopste stroom in Ossendrecht (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Goede klantenservice
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
1 jarig contract
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Duidelijke voorwaarden
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Verbruik advies
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik aanpassen
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele stroomprijs
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Vaste & variabele prijzen
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Snel oversluiten
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Simpele voorwaarden
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Ossendrecht

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ossendrecht? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je zonder problemen de meest goedkope gasmaatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gastarieven voor jouw situatie (Woensdrecht). Een goedkope leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Assen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Woensdrecht.