Energie vergelijken Ossenisse Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg een korting tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Ossenisse? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom als Clean Energy en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Ossenisse? Vergelijk energieprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energie. Van elke energieaanbieder vind je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare welkomstbonus. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina lees je rijke informatie over gas, stroom en licht in Ossenisse.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €232

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als je lang kant blijft ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ossenisse? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.585,65
3 jaar Energiedirect.nl €190 €5,28 €1.705,65
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.825,65

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze pagina vergelijk je gauw en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Ossenisse”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Ossenisse:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Ossenisse met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We hebben het hier over piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Vrijopnaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Ossenisse? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Ossenisse zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract worden herberekend. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak in het voorjaar en najaar. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven namelijk sensationele welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €212

 1. Achterhaal hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ossenisse zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Kerkwijk.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft meteen de meest goedkope energieaanbieder voor jou. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Aanwijzing: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Ossenisse


Zo vind je de goedkoopste energie in Ossenisse

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Ossenisse (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Nette klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Jaren actief
Online verbruik inzien
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online account
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele stroomprijzen
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
3 jarig contract
Interessante acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Simpele voorwaarden
Sublieme kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Nette service
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Snel oversluiten
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Helemaal groen
2 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Overstapservice
Fikse welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Ossenisse

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, om water op te warmen en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Ossenisse? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij zonder problemen de meest voordelige maatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Hulst). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Assendelft.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Hulst.