Energie vergelijken Ouwerkerk Start met vergelijken en bespaar wel €253


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Ouwerkerk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn stroom maatschappijen als De Vastelastenbond of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Ouwerkerk? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vergelijk je de prijs per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op onze website lees je alle details over gas, stroom en licht in Ouwerkerk.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €177

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dit waar? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Ouwerkerk? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €220 €18,33 €1.587,85
3 jaar Engie €310 €8,61 €1.707,85
5 jaar Engie €0 €0 €1.827,85

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels de vergelijker vergelijk je snel & zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Ouwerkerk”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Ouwerkerk:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Ouwerkerk waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Westland Infra.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Ouwerkerk? Het aanbod bestaat uit vaste en variabele tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Ouwerkerk zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken fluctueren. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers werken met gigantische welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Wat moet ik dan exact doen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €141

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwgekozen energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Ouwerkerk zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Koudekerk aan den Rijn.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft direct de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Ouwerkerk


Profiteer van de goedkoopste energie in Ouwerkerk

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Ouwerkerk (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Vriendelijke service
Aanzienlijke acties

logo essent

Essent

Levert panelen
Overstapservice
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Goede service
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Sympatieke service
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Flexibele gasprijs
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele stroomprijs
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Behulpzame service
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel overstappen
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Ouwerkerk

Het verbruikte gas bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor warm water en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Ouwerkerk? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je zonder problemen de meest betaalbare aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Schouwen-Duiveland). Een interessante partij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap nu over in een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Batenburg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Schouwen-Duiveland.