Energie vergelijken Beers NB Vergelijk energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Beers NB? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers zoals DELTA of Powerpeers. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Beers NB? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke verstrekker vergelijk je de prijs per jaar en de optionele welkomstpremie. Wil je aanvullende informatie? Op onze website blader je door uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Beers NB.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €269

Minder betalen voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Beers NB? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Vattenfall €210 €17,50 €1.517,30
3 jaar Vattenfall €280 €7,78 €1.637,30
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.757,30

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Op basis van de vergelijker vergelijk je razendsnel en probleemloos alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Beers NB”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Beers NB:

 1. Energiedirect.nl
 2. HVC
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Beers NB met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder UnitedConsumers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Beers NB? De twee contractsoorten zijn een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Beers NB zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie tijdens het contract wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen bieden vaak speciale welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €215

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en voordeligste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Beers NB zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Ulft.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest goedkope stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Beers NB


Zo vind je de goedkoopste energie in Beers NB

Is jouw energierekening te hoog? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu meteen de goedkoopste stroom in Beers NB (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Goede medewerkers
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede medewerkers
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
1 jarig contract
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Goede service
Scherpe aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Nette service
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Persoonlijke service
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Charmante service
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Beers NB

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Beers NB? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij zonder problemen de meest goedkope leverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de laagste gastarieven voor jouw situatie (Cuijk). Een interessante gas leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Lellens.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Cuijk.