Energie vergelijken Paasloo Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Paasloo? De keuze is vandaag de dag erg groot. Vertrouwde namen zijn aanbieders van stroom zoals Energieflex en HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Paasloo? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier check je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Alles weten over contracten en tarieven? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Paasloo.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €188

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Paasloo? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €180 €15,00 €1.588,40
3 jaar EnergieFlex €420 €11,67 €1.708,40
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.828,40

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je snel & eenvoudig aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Paasloo”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Paasloo:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Paasloo waar stroom wordt gebruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (in de nacht, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze aanbeveling: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Lees online nu alles over de aanbieder E.ON.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Paasloo? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Paasloo is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven namelijk fantastische welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €288

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aanstaande leverancier regelt de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Paasloo zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Krommenie.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt meteen de meest aantrekkelijke leverancier die past bij jouw situatie. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Paasloo


Vind de goedkoopste energie in Paasloo

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Paasloo (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Overstaphulp
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Direct overstappen
Mooie welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
1 jarig contract
Sublieme acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verbruik aanpassen
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Direct overstappen
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Verschillende contracten
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

ENGIE app
Betalen in termijnen
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Aangename service
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Overstapservice
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Paasloo

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Paasloo? Met behulp van onze gas-vergelijker vergelijk je probleemloos de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Steenwijkerland). Een voordelige gasmaatschappij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Beerta.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Steenwijkerland.