Energie vergelijken Papendrecht Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Papendrecht? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals Vandebron of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Papendrecht? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Daarna kies je de looptijd van het energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website lees je alle details over stroom, gas en licht in Papendrecht.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €214

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Pak deze kans en stap over.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Papendrecht? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €230 €19,17 €1.588,65
3 jaar Vattenfall €150 €4,17 €1.708,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.828,65

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je snel & eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Papendrecht”. Je kunt ook filteren op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Veel gekozen groene energie in Papendrecht:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Papendrecht met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Essent.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Papendrecht? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Papendrecht zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven namelijk aantrekkelijke welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €267

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Papendrecht zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Kudelstaart.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ontdekt direct de voordeligste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Papendrecht


Vind de goedkoopste energie in Papendrecht

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Papendrecht (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Nette klantenservice
Hoge aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Charmante service
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Vriendelijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Sympatieke service
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Snel af te sluiten
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Verbruik advies
Aanzienlijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
1 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Sympatieke service
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Papendrecht

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Papendrecht? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je in minder dan een minuut de meest betaalbare maatschappij. Op deze website vind je actuele gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen uit de regio (Papendrecht). Een geschikte organisatie gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Nu ook online: Energie vergelijken Beets.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Papendrecht.