Energie vergelijken Beets Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Beets? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals De Vastelastenbond en Qurrent. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Beets? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vind je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Wil je aanvullende informatie? Via deze website ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Beets.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €182

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Beets? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Premie Korting/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.517,60
3 jaar Green Choice €340 €9,44 €1.637,60
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.757,60

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van onze tool vergelijk je vlot en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Beets”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Beets:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Qurrent

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Beets waar energie geleverd wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Enduris.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Beets? Dan kun je kiezen voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. Rondom Beets zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met sensationele welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €177

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie aanstaande energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Beets zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Urmond.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de meest voordelige energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Advies: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Beets


Profiteer van de goedkoopste energie in Beets

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Beets (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Persoonlijk advies
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Snel oversluiten
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
1 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Betalen in termijnen
Goede welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jarig contract
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Goede medewerkers
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Persoonlijk advies
Prominente kortingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Sympatieke service
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste prijs stroom
Fikse aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Direct overstappen
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vriendelijke service
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Beets

Het verbruik van gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Beets? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je direct de aantrekkelijkste maatschappij. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Zeevang). Een geschikte organisatie gezien? Stap dan direct online over. Dit is niet moeilijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Lengel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Zeevang.