Energie vergelijken Kudelstaart Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Kudelstaart? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan aanbieders van stroom zoals Budget Energie of Powerpeers. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Kudelstaart? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna vind je direct de goedkoopste energieaanbieder. Per verstrekker zie je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Wil je aanvullende informatie? Via deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Kudelstaart.

Alle energieaanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €278

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Kudelstaart? Selecteer dan een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Budget Energie €240 €20 €1.562,45
3 jaar Budget Energie €350 €9,72 €1.682,45
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.802,45

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels onze zoekmachine vergelijk je vlot en zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Kudelstaart”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van wind of de zon. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Veel gekozen groene energie in Kudelstaart:

 1. Anode Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Qurrent

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Kudelstaart met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en nationale feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het levert ook nog eens weinig op. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Enduris.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Kudelstaart? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Kudelstaart zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en de voorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden vaak reusachtige welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €295

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Zoek de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Je nieuwgekozen aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Kudelstaart zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Na een periode van een jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Eleveld.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet eenvoudig de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Interessant: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Doorslaggevend: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Kudelstaart


Stap over naar de goedkoopste energie in Kudelstaart

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Check nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Kudelstaart (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Goede medewerkers
Sublieme acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Inzicht in je verbruik
Mooie welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Verbruik aanpassen
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Overstapservice
Sublieme kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Verschillende contracten
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Behulpzame service
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel af te sluiten
Fikse aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Duidelijke voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Kudelstaart

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming van het huis, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Kudelstaart? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je zonder problemen de voordeligste gas aanbieder. Via onze tool bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vind aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Aalsmeer). Een geschikte aanbieder gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Urmond.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Aalsmeer.