Energie vergelijken Lambertschaag Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Lambertschaag? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn leveranciers van stroom zoals bijv. Allure Energie en Greenchoice. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Lambertschaag? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Verder kies je de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vind je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Via deze website blader je door alle details over gas, stroom en licht in Lambertschaag.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot wel €244

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Lambertschaag? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Vattenfall €220 €18,33 €1.563,10
3 jaar Vattenfall €160 €4,44 €1.683,10
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.803,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze pagina vergelijk je snel & eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Lambertschaag”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Lambertschaag:

 1. De Vastelastenbond
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke woning in Lambertschaag waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Maar let op: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Eneco.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Lambertschaag? Het aanbod bestaat uit een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Lambertschaag is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans daverende welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik wisselen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €253

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en scherpste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Lambertschaag zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar heb je dan recht op een compensatie. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Elst.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Tip: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Lambertschaag


Ontdek de goedkoopste energie in Lambertschaag

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Lambertschaag (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Verbruik aanpassen
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Levert ketels
Contract wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede service
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik advies
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Vaste prijs stroom
Mooie welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Overstaphulp
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

ENGIE app
Vriendelijke service
Goede aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Direct overstappen
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Nette service
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Lambertschaag

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lambertschaag? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je snel & overzichtelijk de meest voordelige gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Medemblik). Een geschikte maatschappij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Varsseveld.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Medemblik.