Energie vergelijken Posterholt Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar wel €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Posterholt? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals UnitedConsumers en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Posterholt? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vind je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstpremie. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Posterholt.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €187

Een lage stroom- en gasrekening. Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Posterholt? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Premie Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Oxxio €210 €17,50 €1.590,05
3 jaar Oxxio €110 €3,06 €1.710,05
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.830,05

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dat is vaak niet het geval. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je rap en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Posterholt”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Posterholt:

 1. Eneco
 2. Leon Zeewolde
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Posterholt die energie verbruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Allure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Posterholt? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. Rondom Posterholt zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je jouw energierekening te hoog? Tegenwoordig kan jij wellicht je actuele energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hebben gewoonlijk fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €157

 1. Ga na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Posterholt zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Langweer.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt nu de meest betaalbare aanbieder voor jouw situatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Posterholt


Ontdek de goedkoopste energie in Posterholt

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Posterholt (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

VerbruiksManager
1 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Nette service
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Variabele gasprijzen
Hoge aanbieding

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Verbruik aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Écht groen
Persoonlijke service
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Simpele voorwaarden
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Snel af te sluiten
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Behulpzame service
Scherpe welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Flexibele gasprijs
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Posterholt

Jullie gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Posterholt? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij binnen mum van tijd de meest goedkope gasleverancier. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Roerdalen). Een goedkope leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Berghem.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Roerdalen.