Energie vergelijken Prinsenbeek Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €289


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Prinsenbeek? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van stroom maatschappijen als Clean Energy of Powerpeers. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Prinsenbeek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna check je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Hier blader je door handige info over stroom, gas en licht in Prinsenbeek.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €273

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Direct een goedkoop energiecontract in Prinsenbeek? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Qurrent €220 €18,33 €1.590,10
3 jaar Qurrent €120 €3,33 €1.710,10
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.830,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze website vergelijk je snel & vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Prinsenbeek”. Daarnaast kun je sorteren op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Prinsenbeek:

 1. Eneco
 2. Greenchoice
 3. UnitedConsumers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk huis in Prinsenbeek met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Het heeft dus een grote impact op je leven. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder Anode Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Prinsenbeek? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Prinsenbeek zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers stunten met interessante welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €219

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De toekomstige energiemaatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Dit fonkelnieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Prinsenbeek zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Elk jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Laren.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt direct de meest aantrekkelijke stroom maatschappij voor jou. Suggestie: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Prinsenbeek


Profiteer van de goedkoopste energie in Prinsenbeek

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu probleemloos de goedkoopste stroom in Prinsenbeek (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Vaste prijs stroom
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
1 jarig contract
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
3 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Behulpzame service
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Inzicht in je verbruik
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vaste & variabele prijzen
Interessante acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Vriendelijke service
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Tussentijds aanpassen
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Prinsenbeek

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Prinsenbeek? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij gelijk de meest betaalbare gasleverancier. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en het geschatte jaarverbruik in, en check de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Breda). Een interessante maatschappij gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Bergschenhoek.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Breda.