Energie vergelijken Puiflijk Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Puiflijk? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk hierbij aan leveranciers van stroom zoals Eneco of NLE. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Puiflijk? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vind je de kosten per 12 maanden en de beschikbare welkomstbonus. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl blader je door bruikbare info over stroom, gas en licht in Puiflijk.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot €268

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Klopt dat? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Puiflijk? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Korting/maand Totaal
1 jaar Green Choice €230 €19,17 €1.590,15
3 jaar Green Choice €130 €3,61 €1.710,15
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.830,15

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je vlot en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Puiflijk”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Puiflijk:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Puiflijk met toegang tot energie kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief het meest geschikt is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is best lastig om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Budget Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Puiflijk? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Puiflijk zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders werken met verrassende welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €263

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Puiflijk zonnepanelen laten plaatsen? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Lathum.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt eenvoudig de meest betaalbare energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Interessant: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Selecteer een overstapdatum. Interessant: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Puiflijk


Vind de goedkoopste energie in Puiflijk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Puiflijk (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Dit is vast of variabel.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
Nette klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Sympatieke service
Interessante kortingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Contract wijzigen
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Betalen in termijnen
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

NL windenergie
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel oversluiten
Flinke welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Verschillende contracten
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

ENGIE app
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Meerdere contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Charmante service
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijk advies
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Puiflijk

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Puiflijk? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij probleemloos de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op die pagina bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw woning (Druten). Een aantrekkelijke leverancier achterhaald? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Nu ook online: Energie vergelijken Beringe.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Druten.