Energie vergelijken Reek Start met vergelijken en bespaar tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Reek? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Reek? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere verstrekker vind je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina vind je handige info over gas, stroom en licht in Reek.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €240

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Reek? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar EnergieFlex €180 €15,00 €1.591,40
3 jaar EnergieFlex €380 €10,56 €1.711,40
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.831,40

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dat is vaak niet het geval. Middels onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Reek”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Veel gekozen groene energie in Reek:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Reek die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou koelapparatuur en routers. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij UnitedConsumers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Reek? Dan is er de opties voor flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat is precies het onderscheid? Voor welk prijstype moet ik kiezen? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Reek is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode opnieuw bepaald worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hebben gewoonlijk interessante welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €132

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De toekomstige leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Reek zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Noord-Brabant. Per jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Lemiers.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Reek


Zo vind je de goedkoopste energie in Reek

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu snel de goedkoopste stroom in Reek (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Jaren actief
Betalen in termijnen
Sublieme acties

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Nette service
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijke service
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Sympatieke service
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Groene energie
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Contract wijzigen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Vaste prijs stroom
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede service
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Overstapservice
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Maandelijks bijstellen
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Reek

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Reek? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij direct de aantrekkelijkste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Landerd). Een interessante leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen dit stadium mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Blankenham.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Landerd.