Energie vergelijken Lemiers Vergelijk de energieaanbieders en bespaar wel €246


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Lemiers? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Vertrouwde namen zijn stroomleveranciers als De Vastelastenbond en Fenor. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Lemiers? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend vind je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij vergelijk je de jaarlijkse kosten en de eventuele. cashback-korting. Advies nodig? Op onze website check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Lemiers.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €198

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Lemiers? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar EnergieFlex €190 €15,83 €1.565,20
3 jaar EnergieFlex €260 €7,22 €1.685,20
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.805,20

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lemiers”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Lemiers:

 1. DELTA
 2. HVC
 3. Powerpeers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Lemiers met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer je relatief veel van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder Engie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Lemiers? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En welk type tarief past bij mij? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Lemiers is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen bieden vaak sensationele welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €151

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Zoek de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwgekozen energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Lemiers zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Farmsum.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt direct de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Lemiers


Vind de goedkoopste energie in Lemiers

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Lemiers (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Grootste aanbieder
1 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Flexibele of vaste prijs
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Sympatieke service
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Duidelijke voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Betalen in termijnen
Aanzienlijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Online verbruik inzien
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Eenvoudig afsluiten
Flinke aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Persoonlijk advies
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Diverse prijsafspraken
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Lemiers

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Lemiers? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je vandaag nog de meest voordelige maatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Vaals). Een geschikte organisatie kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Visvliet.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Vaals.