Energie vergelijken Reuver Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €277


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Reuver? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders zoals bijv. DELTA of Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Reuver? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Aansluitend ontdek je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere energieaanbieder vind je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina tref je alle info over stroom, gas en licht in Reuver.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €224

Een lage gas- en stroomrekening De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Reuver? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar EnergieFlex €150 €12,50 €1.592,00
3 jaar EnergieFlex €180 €5,00 €1.712,00
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.832,00

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Middels onze tool vergelijk je supersnel en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Reuver”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Reuver:

 1. De Vastelastenbond
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Reuver die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welk tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Allure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Reuver? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Reuver zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven jouw prachtige welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €228

 1. Achterhaal wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Kies de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. De nieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Reuver zonnepanelen op jullie huis? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Leutingewolde.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste stroomleverancier voor jou. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Reuver


Ontdek de goedkoopste energie in Reuver

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Reuver (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Goede service
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Goede klantenservice
Goede welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Simpele voorwaarden
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Verschillende contracten
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Aangename service
Scherpe welkomstbonus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Betalen in termijnen
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Reuver

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Reuver? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je gemakkelijk de aantrekkelijkste aanbieder. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Beesel). Een goedkope leverancier achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Blokker.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Beesel.