Energie vergelijken Rheezerveen Check alle energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Rheezerveen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom als Eneco en Oxxio. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Rheezerveen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker zie je de jaarlijkse kosten en de geldende korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Hier ontdek je praktische info over stroom, gas en licht in Rheezerveen.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €252

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Rheezerveen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Vattenfall €200 €16,67 €1.592,25
3 jaar Vattenfall €230 €6,39 €1.712,25
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.832,25

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met deze website vergelijk je snel & gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Rheezerveen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Rheezerveen:

 1. Allure Energie
 2. Greenchoice
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Rheezerveen met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Ga aan de slag met energie van DELTA.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Rheezerveen? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Rheezerveen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom gedurende jouw contractperiode wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie leverancier van energie en gas? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans reusachtige welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €202

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. De aankomende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Rheezerveen zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Overijssel. Per jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Lichtaard.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet in een oogopslag de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw situatie. Interessant: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Belangrijk: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Rheezerveen


Vind de goedkoopste energie in Rheezerveen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Selecteer nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Rheezerveen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Variabele gasprijzen
Prominente acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Overstaphulp
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Eenvoudig afsluiten
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede klantenservice
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Persoonlijk advies
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Direct overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Sympatieke service
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Simpele voorwaarden
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Rheezerveen

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, om water op te warmen en om te koken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Rheezerveen? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je moeiteloos de meest voordelige aanbieder. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Hardenberg). Een geschikte gasmaatschappij achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Boekel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Hardenberg.