Energie vergelijken Boekel Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Boekel? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals Vrijopnaam of Pure Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Boekel? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend vergelijk je meteen de goedkoopste energieleverancier. Per organisatie vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina ontdek je praktische info over gas, stroom en licht in Boekel.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €246

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Boekel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €240 €20 €1.521,20
3 jaar Engie €420 €11,67 €1.641,20
5 jaar Engie €0 €0 €1.761,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van onze tool vergelijk je snel & moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Boekel”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Boekel:

 1. E.ON
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Boekel met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (in de nacht, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie het goedkoopste is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze tip is: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Lees online nu alles over de aanbieder UnitedConsumers.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Boekel? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Boekel is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie tijdens het contract schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen geven jouw aantrekkelijke welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €138

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Dit fonkelnieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Boekel zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit heet salderen. Ook met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Vollenhove.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je vindt in een oogopslag de aantrekkelijkste energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Boekel


Profiteer van de goedkoopste energie in Boekel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Boekel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Charmante service
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
Verbruik advies
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Hulp bij overstappen
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Variabele gasprijzen
Mooie welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede medewerkers
Flinke welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Flexibele of vaste prijs
Fikse welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
1 jaar vast of variabel
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Verschillende contracten
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Aangename service
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Boekel

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Boekel? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je razendsnel de meest goedkope leverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Geef je postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Boekel). Een betaalbare leverancier kunnen vinden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Luxwoude.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Boekel.