Energie vergelijken Rijkevoort Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €257


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Rijkevoort? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk maar aan stroomaanbieders zoals bijv. Vandebron en Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Rijkevoort? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (dubbel of enkel). Verder kies je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en kies je het gewenste energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens tref je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke organisatie zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare korting. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina check je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Rijkevoort.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €272

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: energiecontracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Rijkevoort? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.592,80
3 jaar Budget Energie €340 €9,44 €1.712,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.832,80

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en zonder problemen de populaire groene stroom leveranciers. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Rijkevoort”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Rijkevoort:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Rijkevoort met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Innova Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Rijkevoort? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In en rondom Rijkevoort is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en andere afspraken aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas kunnen een aanbod doen met serieuze welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €274

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Rijkevoort zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Elke 12 maanden krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Lieveren.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de meest voordelige energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Rijkevoort


Ontdek de goedkoopste energie in Rijkevoort

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Zoek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Rijkevoort (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Overstapservice
Prominente acties

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede service
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Online account
Mooie aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
2 jarig contract
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Diverse prijsafspraken
Concurrerende acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Persoonlijke service
Fikse welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele gasprijs
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Verbruik advies
Aantrekkelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Meerdere contracten
Mooie aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Rijkevoort

Het verbruik van gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Rijkevoort? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je moeiteloos de meest goedkope gasleverancier. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Boxmeer). Een geschikte maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Borculo.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Boxmeer.