Energie vergelijken Roggel Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €291


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Roggel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk aan leveranciers van stroom zoals De Vastelastenbond en Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Roggel? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw woning. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en selecteer je een vast of variabel tarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker zie je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Hier check je alle details over gas, stroom en licht in Roggel.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €254

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Roggel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Bonus Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €200 €16,67 €1.593,75
3 jaar Energiedirect.nl €210 €5,83 €1.713,75
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.833,75

Bij langlopende contracten betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. Het duurzame hiervan is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom erg duur is. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze website vergelijk je vlot en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Roggel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Roggel:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Roggel die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (later op de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Goed om te weten: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Endinet Groep.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Roggel? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Roggel zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Leveranciers werken met gigantische welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €285

 1. Controleer wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en scherpste energie-leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Roggel zonnepanelen op je adres actief? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Loënga.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de voordeligste stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Doorslaggevend: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Roggel


Vind de goedkoopste energie in Roggel

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of is er sprake van verhuizing en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Roggel (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Verbruik advies
Hoge welkomstbonus

logo essent

Essent

Jaren actief
3 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
1 jaar vast of variabel
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
3 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Tussentijds aanpassen
Scherpe aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Behulpzame service
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Nette service
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
1 jarig contract
Prominente kortingen

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Behulpzame service
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Contract wijzigen
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Roggel

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om het in huis warm te maken, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Roggel? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je snel de meest betaalbare maatschappij. Op deze website kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Leudal). Een geschikte maatschappij gevonden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Boxtel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Leudal.