Energie vergelijken Roosteren Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Roosteren? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Waarschijnlijk ken jij stroomaanbieders als E.ON of Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Roosteren? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij tref je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Op onze website tref je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Roosteren.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot €244

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Roosteren? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Eneco €250 €20,83 €1.594,00
3 jaar Eneco €260 €7,22 €1.714,00
5 jaar Eneco €0 €0 €1.834,00

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het voornaamste punt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Roosteren”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Roosteren:

 1. Vandebron
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Roosteren waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en met feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Anode Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Roosteren? Dan is er de opties voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Roosteren zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Dit gebeurd meermaals per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieaanbieders kunnen een aanbod doen met aantrekkelijke welkomstbonussen. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €298

 1. Trek na wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Roosteren zonnepanelen tot je beschikking? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na een periode van een jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Loo.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet meteen de meest aantrekkelijke energieaanbieder die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Roosteren


Profiteer van de goedkoopste energie in Roosteren

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Roosteren (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette service
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Meerdere contracten
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Maandelijks bijstellen
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Contract wijzigen
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Betalen in termijnen
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Nette service
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Flexibele of vaste prijs
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Verschillende contracten
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Vaste prijs stroom
Interessante kortingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Roosteren

Jullie gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energienota. Gas wordt vooral gebruikt natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Roosteren? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vind je snel de voordeligste aanbieder. Via de vergelijker kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Echt-Susteren). Een voordelige maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Breda.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Echt-Susteren.