Energie vergelijken Loo Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Loo? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan stroom maatschappijen zoals Anode Energie en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Loo? Vergelijk energieprijzen voor jouw situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Hierna kies je de ideale looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en selecteer je een vast of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens tref je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij vind je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Op deze pagina vind je handige info over stroom, gas en licht in Loo.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €198

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: energiecontracten met een lange looptijd zijn duurder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Loo? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Budget Energie €110 €9,17 €1.567,80
3 jaar Budget Energie €140 €3,89 €1.687,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.807,80

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze website vergelijk je vlot en soepel leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Loo”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Loo:

 1. Allure Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Loo die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Powerpeers.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Loo? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Loo zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en dan overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen hebben gewoonlijk prachtige welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €143

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jouw toekomstige aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Loo zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Geffen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft direct de meest voordelige energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Loo


Stap over naar de goedkoopste energie in Loo

Betaal jij teveel voor de stroom? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Loo (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijk advies
Sublieme kortingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
3 jarig contract
Fikse aanbieding

logo green choice

Green Choice

Écht groen
2 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Goede klantenservice
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Online verbruik inzien
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jarig contract
Aanzienlijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Verschillende contracten
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Loo

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Loo? Door de gas-vergelijker tool in te vullen tref jij nu de goedkoopste gasmaatschappij. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Duiven). Een aantrekkelijke organisatie ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Waaxens.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Duiven.