Energie vergelijken Rosmalen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Rosmalen? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen als UnitedConsumers of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Rosmalen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw huis. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier zie je de energiekosten per jaar en de beschikbare cashback-korting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina check je praktische info over gas, stroom en licht in Rosmalen.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €227

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Ja toch? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Rosmalen? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van NLE.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €110 €9,17 €1.594,05
3 jaar NLE €270 €7,50 €1.714,05
5 jaar NLE €0 €0 €1.834,05

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van deze pagina vergelijk je vluchtig en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Rosmalen”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Erkende leveranciers van groene stroom in Rosmalen:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Rosmalen met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Budget Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Rosmalen? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Rosmalen is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas binnen jouw contract schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders bieden vaak reusachtige welkomstacties. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €209

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. De volgende leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Rosmalen zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Loon.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Rosmalen


Profiteer van de goedkoopste energie in Rosmalen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Rosmalen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Snel overstappen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Charmante service
Prominente kortingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Meerdere contracten
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
1 jaar vast of variabel
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

NL windenergie
Vriendelijke service
Hoge welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Meerdere contracten
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Persoonlijk advies
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Gemakkelijk oversluiten
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
1 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Rosmalen

Jullie gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Het gas wordt doorgaans gebruikt om het in huis warm te maken, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Rosmalen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je probleemloos de goedkoopste gas aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw situatie (s-Hertogenbosch). Een aantrekkelijke gasmaatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In dat tijdvak kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Bredevoort.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw woning in de gemeente s-Hertogenbosch.