Energie vergelijken Rozenburg Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Rozenburg? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Denk aan erkende stroommaatschappijen als Energieflex of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Rozenburg? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van de verbintenis (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens zie je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier check je de prijs per jaar en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Hier tref je bruikbare info over gas, stroom en licht in Rozenburg.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €244

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Je zult het niet verwachten: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Rozenburg? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van NLE .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Korting/maand Jaarlijks
1 jaar NLE €200 €16,67 €1.594,50
3 jaar NLE €360 €10 €1.714,50
5 jaar NLE €0 €0 €1.834,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via onze tool vergelijk je vluchtig en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Rozenburg”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie opgewekt door zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Rozenburg:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Rozenburg waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Onder andere de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Bekijk direct de aanbieder Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Rozenburg? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. Rondom Rozenburg zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen werken met prachtige welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €272

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Rozenburg zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Losser.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de meest voordelige energieleverancier die past bij jouw situatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Rozenburg


Stap over naar de goedkoopste energie in Rozenburg

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu makkelijk de goedkoopste stroom in Rozenburg (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Gemakkelijk oversluiten
Flinke aanbiedingen

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Meerdere contracten
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Behulpzame service
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Direct overstappen
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene energie
Snel oversluiten
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Overstapservice
Scherpe aanbieding

logo engie

Engie

100% duurzaam
Nette service
Scherpe aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Duidelijke voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jarig contract
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Vaste prijs gas
Prominente kortingen


Prijzen gas vergelijken in Rozenburg

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor sommige keukenapparatuur. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Rozenburg? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan ontdek je binnen no-time de aantrekkelijkste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Haarlemmermeer). Een goedkope maatschappij aangetroffen? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Britsum.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Haarlemmermeer.