Energie vergelijken Losser Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €284


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Losser? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk aan stroomleveranciers als DELTA of Fenor. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Losser? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder tref je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Is het nieuw voor jou? Op deze pagina check je praktische info over stroom, gas en licht in Losser.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

De energierekening omlaag

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot wel €179

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Zoek je een goedkoop energiecontract in Losser? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €210 €17,50 €1.568,30
3 jaar Energiedirect.nl €240 €6,67 €1.688,30
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.808,30

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Middels deze pagina vergelijk je razendsnel en eenvoudig alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Losser”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Losser:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. Vattenfall

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Losser waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw energie rond de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is best lastig om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Enduris.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Losser? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In Losser zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €225

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jouw “nieuwe” aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Losser zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Overijssel. Per jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Genderen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jouw situatie. Cruciaal: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Losser


Ontdek de goedkoopste energie in Losser

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of heb je een nieuwbouwwoning en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Losser (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Sympatieke service
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Vaste prijs stroom
Verleidelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Goede service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

Groene stroom
Sympatieke service
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Tussentijds aanpassen
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Simpele voorwaarden
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede klantenservice
Interessante acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Nette klantenservice
Interessante kortingen


Prijzen gas vergelijken in Losser

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Losser? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je razendsnel de meest goedkope gasleverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul de postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de laagste gastarieven in jouw woonplaats (Losser). Een interessante partij ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Wanneperveen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Losser.