Energie vergelijken s-Gravenzande Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en haastig energieprijzen vergelijken in s-Gravenzande? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom zoals E.ON en Powerpeers. En het aanbod groeit. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in s-Gravenzande? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna zie je regelrecht de goedkoopste energie. Van elke organisatie check je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in s-Gravenzande.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €261

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Ook voor jou interessant? Bekijk direct meer informatie

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan krijg je een hogere korting. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in s-Gravenzande? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Premie Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €200 €16,67 €1.595,25
3 jaar Green Choice €190 €5,28 €1.715,25
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.835,25

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Je hoort regelmatig dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels onze tool vergelijk je supersnel en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers s-Gravenzande”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in s-Gravenzande:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in s-Gravenzande waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het meest geschikt is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief valt tegen. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Qwint.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in s-Gravenzande? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom s-Gravenzande is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is doorgaan lastig te schatten. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Aanbieders hebben gewoonlijk interessante welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €211

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw “nieuwe” energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In s-Gravenzande zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Molenend.

 1. Bereken je verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jouw situatie. Hint: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Belangrijk: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken s-Gravenzande


Zo vind je de goedkoopste energie in s-Gravenzande

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in s-Gravenzande (en gas). Overstappen na de energievergelijking is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Charmante service
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Flexibele gasprijs
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Snel oversluiten
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Nette klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Behulpzame service
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Direct overstappen
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Overstaphulp
Goede welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
3 jarig contract
Flinke aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Snel overstappen
Goede aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in s-Gravenzande

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in s-Gravenzande? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij direct de voordeligste maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven voor jouw woning (Westland). Een betaalbare maatschappij aangetroffen? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Nu ook online: Energie vergelijken Bruchterveld.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Westland.