Energie vergelijken Bruchterveld Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en gauw energieprijzen vergelijken in Bruchterveld? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Erkende organisaties zijn stroomleveranciers zoals bijv. Vrijopnaam of Vattenfall. En het aanbod groeit. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Bruchterveld? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Daarna bepaal je de looptijd van het contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna vergelijk je direct de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier vergelijk je wat je per jaar kwijt bent en de aantrekkelijke korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Hier check je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Bruchterveld.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar tot €195

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat wil toch iedereen? Lees hieronder alle informatie.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt verstandig: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil je een goedkoop energiecontract in Bruchterveld? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €240 €20 €1.524,20
3 jaar Energiedirect.nl €380 €10,56 €1.644,20
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.764,20

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Je hoort regelmatig dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van deze website vergelijk je razendsnel en gemakkelijk groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Bruchterveld”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van wind of de zon. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Bruchterveld:

 1. DELTA
 2. Essent
 3. Oxxio

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elk gebouw in Bruchterveld waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Houdt dit in gedachten: het is een hele klus om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Energieflex.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Bruchterveld? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Bruchterveld is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en andere afspraken veranderen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Tegenwoordig kan jij wellicht de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen stunten met prachtige welkomstacties. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €148

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Bruchterveld zonnepanelen op jullie huis? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Overijssel. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Warten.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de meest betaalbare maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Tip: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Bruchterveld


Zo vind je de goedkoopste energie in Bruchterveld

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Bruchterveld (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Overijssel)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Eenvoudig afsluiten
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Duidelijke voorwaarden
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Persoonlijk advies
Fikse aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Meerdere contracten
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Tussentijds aanpassen
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Bruchterveld

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Bruchterveld? Met behulp van onze gas-vergelijker vind je probleemloos de aantrekkelijkste leverancier. Op energieaanbiedingvergelijken.nl bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Hardenberg). Een geschikte leverancier achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Melick.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Hardenberg.