Energie vergelijken Saasveld Start met vergelijken en bespaar wel €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Saasveld? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroomleveranciers zoals Clean Energy of Fenor. En het aanbod groeit. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Saasveld? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van elke energieaanbieder ontdek je de energiekosten per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Via deze pagina lees je praktische info over gas, stroom en licht in Saasveld.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel online overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar tot wel €198

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Saasveld? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van NLE .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar NLE €140 €11,67 €1.595,70
3 jaar NLE €280 €7,78 €1.715,70
5 jaar NLE €0 €0 €1.835,70

Bij een lang contract ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via deze website vergelijk je razendsnel en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Saasveld”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Saasveld:

 1. DELTA
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Saasveld met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het beste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder Endinet Groep.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Saasveld? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de omgeving Saasveld is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers bieden namelijk huizenhoge welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €233

 1. Bekijk wat de einddatum van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwe energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het kersverse contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Saasveld zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Overijssel. Aan het einde van het jaar compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Maasdijk.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomleverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Saasveld


Overstappen naar de goedkoopste energie in Saasveld

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Bekijk nu probleemloos de goedkoopste stroom in Saasveld (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Overijssel)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Online account
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Overstapservice
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Persoonlijk advies
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Simpele voorwaarden
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
3 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

100% groen
3 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Goede service
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Duidelijke voorwaarden
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Sympatieke service
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vaste & variabele prijzen
Goede welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Saasveld

Het verbruikte gas vormt voor een groot deel de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt voor de verwarming, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Saasveld? Door onze gas-vergelijker te gebruiken bekijk jij binnen no-time de meest goedkope leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gastarievenin jouw woonplaats (Dinkelland). Een goedkope maatschappij aangetroffen? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Waar wacht je op? Stap meteen over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Buinen.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en start met besparen in de gemeente Dinkelland.