Energie vergelijken Maasdijk Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €282


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Maasdijk? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen zoals bijv. Eneco of Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Maasdijk? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, geef aan wat het verbruik is (gas en stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de eventuele. welkomstpremie. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je rijke informatie over stroom, gas en licht in Maasdijk.

Alle energiemaatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €192

Een laag tarief voor gas en stroom Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Let nu goed op: langetermijncontracten kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Maasdijk? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €150 €12,50 €1.569,50
3 jaar Energiedirect.nl €160 €4,44 €1.689,50
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.809,50

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van deze pagina vergelijk je supersnel en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Maasdijk”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Maasdijk:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Vattenfall

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk gebouw in Maasdijk waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van de energie op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij MAIN Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Maasdijk? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Maasdijk zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieleveranciers werken met gigantische welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete ligt al gauw op €180

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Jullie aanstaande aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Maasdijk zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Zuid-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Goingarijp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw situatie. Goed om te weten: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Belangrijk: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Maasdijk


Zo vind je de goedkoopste energie in Maasdijk

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Maasdijk (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Nette service
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste prijs gas
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede medewerkers
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Behulpzame service
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Duidelijke voorwaarden
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Direct overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Overstaphulp
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Direct overstappen
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Eenvoudig afsluiten
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Variabele gasprijzen
Flinke welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Snel af te sluiten
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Maasdijk

Ons gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en om eten te bereiden. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Maasdijk? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je direct de voordeligste aanbieder. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Westland). Een voordelige leverancier kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Waverveen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Westland.