Energie vergelijken Scherpenisse Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €239


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in Scherpenisse? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn stroomaanbieders zoals Essent of HVC. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Scherpenisse? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (enkele- of dubbele meter). Daarna bepaal je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Per leverancier check je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Hier lees je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Scherpenisse.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €243

Bespaar direct op jouw stroom & gas Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Scherpenisse? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand Overzicht
1 jaar Green Choice €250 €20,83 €1.597,00
3 jaar Green Choice €220 €6,11 €1.717,00
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.837,00

Bij een lang contract betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Middels deze pagina vergelijk je supersnel en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Scherpenisse”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Scherpenisse:

 1. Eneco
 2. Fenor
 3. UnitedConsumers

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Scherpenisse met een energieaansluiting kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (later op de avond, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere de koelkast of vriezer. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Oxxio.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Scherpenisse? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Scherpenisse is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en contractuele verplichtingen worden herberekend. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomstacties. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €165

 1. Trek na wat de einddatum van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen maatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Scherpenisse zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Zeeland. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. De benaming hiervoor is salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Marknesse.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft ogenblikkelijk de meest voordelige stroomleverancier voor jouw situatie. Let op: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Scherpenisse


Overstappen naar de goedkoopste energie in Scherpenisse

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Vind nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Scherpenisse (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo essent

Essent

Bekende leverancier
3 jaar vast of variabel
Goede welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Variabele gasprijzen
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Overstaphulp
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Vriendelijke service
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Termijnbedrag wijzigen
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Maandelijks bijstellen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Vaste & variabele prijzen
Mooie welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties


Prijzen gas vergelijken in Scherpenisse

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Scherpenisse? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vergelijk je meteen de meest betaalbare maatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Tholen). Een passende aanbieder aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Tijdens die twee weken mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Chaam.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Tholen.