Energieprijzen Oxxio Bekijk aantrekkelijke acties en krijg een korting tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in een paar seconden energieprijzen vergelijken van Oxxio? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom zoals De Vastelastenbond of Innova Energie. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Hoe check ik de laagste stroomtarieven van Oxxio? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je onmiddellijk een contract dat geschikt is voor jou. Ontdek nu ook de aanbiedingen van Vattenfall. Van iedere soort contract zie je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Advies nodig? Hier blader je door alle details over gas, stroom en licht van Oxxio.

Alle producten

Je ziet in een oogopslag wat de jaarlijkse kosten zijn

Snel overstappen van aanbieder

Zoek het meest voordelige contract in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Profiteer van de welkomstkorting en bespaar tot €267

Oxxio energie aanbiedingen bekijken

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu direct stroom aanbiedingen van Oxxio (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welk contract het voordeligste is en laat het overstappen voor je regelen naar Oxxio.


Gasprijzen Oxxio

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en voor sommige keukenapparatuur. Op zoek naar de laagste gastarieven van Oxxio? Door de gas-vergelijker tool in te vullen bekijk jij zonder moeite het voordeligste contract. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en Oxxio welkomstbonussen. Vind nu meteen uit wat jij kwijt bent aan energie in Voorburg. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de meest populaire gas- en stroom aanbiedingen van Oxxio dat past bij jouw verbruik. Een interessante partij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit is niet moeilijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In dat tijdvak Stap vandaag nog over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Vind nu meteen uit wat jij kwijt bent aan energie in Amersfoort.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de regio.