Energie vergelijken Schinveld Vergelijk de energieaanbieders en ontvang een voordeel tot €269


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Schinveld? De keuze is vandaag de dag erg groot. Je hebt vast gehoord van stroomaanbieders als Eneco en Qwint. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Schinveld? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare cashback-korting. Advies nodig? Via deze website check je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Schinveld.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €273

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Schinveld? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Termijn Leverancier Premie Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €220 €18,33 €1.597,60
3 jaar EnergieFlex €340 €9,44 €1.717,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.837,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via onze zoekmachine vergelijk je razendsnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Schinveld”. Tip: filter nu ook op energie van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Schinveld:

 1. Budget Energie
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Schinveld met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Bij de dubbele meters kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in de weekenden en nationale feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom tijdens deze daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Westland Infra.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Schinveld? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Schinveld zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Dan kun je mogelijk je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas geven jouw reusachtige welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €226

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je toekomstige aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Schinveld zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Meedhuizen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de meest goedkope stroomleverancier voor jou. Belangrijk: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Advies: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Schinveld


Ontdek de goedkoopste energie in Schinveld

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Schinveld (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Direct overstappen
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Nette service
Fikse aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Direct overstappen
Hoge welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Flexibele stroomprijs
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verschillende contracten
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaam opgewekt
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Maandelijks bijstellen
Scherpe aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Vaste prijs gas
Hoge aanbieding

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Nette klantenservice
Verleidelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Schinveld

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor een lekker warm bad en voor sommige keukenapparatuur. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Schinveld? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan tref jij in minder dan een minuut de meest betaalbare maatschappij. Op deze website staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Onderbanken). Een geschikte organisatie gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Culemborg.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie in de gemeente Onderbanken.