Energie vergelijken Schoonrewoerd Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Schoonrewoerd? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Bekende namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld UnitedConsumers of Greenchoice. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Schoonrewoerd? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna check je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder vergelijk je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de cashback-korting. Hulp nodig bij kiezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je alle details over gas, stroom en licht in Schoonrewoerd.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €210

Bespaar direct op jouw stroom & gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Schoonrewoerd? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gerekend met een gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Green Choice €180 €15,00 €1.598,15
3 jaar Green Choice €130 €3,61 €1.718,15
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.838,15

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van deze website vergelijk je supersnel en probleemloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Schoonrewoerd”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Schoonrewoerd:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Schoonrewoerd met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en met bijv. kerst). Welk tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over E.ON.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Schoonrewoerd? Maak dan eerst een keuze uit flexibele of vaststaande prijzen. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Schoonrewoerd is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je actuele energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energiemaatschappijen werken met interessante welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €157

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw toekomstige energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Schoonrewoerd zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Meliskerke.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt ogenblikkelijk de aantrekkelijkste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Schoonrewoerd


Vind de goedkoopste energie in Schoonrewoerd

Betaal jij teveel voor de stroom? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Schoonrewoerd (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Direct overstappen
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Snel af te sluiten
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Simpele voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Meerdere contracten
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Contract wijzigen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
2 jarig contract
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Schoonrewoerd

Gasverbruik bepaalt deels de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Schoonrewoerd? Door onze gas-vergelijker te gebruiken ontdek je vandaag nog de meest goedkope gasleverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check de laagste gasprijzen uit de regio (Leerdam). Een betaalbare maatschappij ontdekt? Stap dan direct online over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In die dagen kun je nog van het contract af. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken De Bilt.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Leerdam.