Energie vergelijken Serooskerke Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €233


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Serooskerke? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Gerespecteerde organisaties zijn aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Eneco of NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Serooskerke? Vergelijk de prijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (gas en stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Daarna bepaal je de looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna tref je direct de goedkoopste energie. Van iedere organisatie zie je de prijs per jaar en de hoogte van de korting. Is het nieuw voor jou? Via deze pagina lees je bruikbare info over gas, stroom en licht in Serooskerke.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Goedkopere energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €260

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Sterker nog: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Serooskerke? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €110 €9,17 €1.598,55
3 jaar Eneco €210 €5,83 €1.718,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.838,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk dan aan wind, water en zon. Het grote positieve aspect is dat er geen uitstoot van CO2 is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en zonder problemen groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “100% duurzame energieleveranciers Serooskerke”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Serooskerke:

 1. Anode Energie
 2. Fenor
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Serooskerke die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en met bijv. kerst). Welke type tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het grootste gedeelte van de energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Echter, let goed op: het is soms best moeilijk om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Neem nou de koelkast of vriezer. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Check alle details over Huismerk Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Ga je overstappen van energie in Serooskerke? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Serooskerke is het vaste energietarief erg populair.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders stunten met immense welkomstaanbiedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van enkele weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €134

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De volgende energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Serooskerke zonnepanelen op je adres actief? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Meteren.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt meteen de meest betaalbare energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Aanwijzing: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Serooskerke


Overstappen naar de goedkoopste energie in Serooskerke

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Kies nu makkelijk de goedkoopste stroom in Serooskerke (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef de locatie van de woning door (Zeeland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Diverse prijsafspraken
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele of vaste prijs
Aantrekkelijke kortingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
3 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Nette klantenservice
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Overstapservice
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Online account
Flinke aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
2 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Termijnbedrag wijzigen
Goede welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Overstapservice
Goede welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Gemakkelijk oversluiten
Mooie welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Flexibele gasprijs
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Direct overstappen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Serooskerke

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Serooskerke? Met behulp van onze gas-vergelijker ontdek je meteen de voordeligste maatschappij. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Schouwen-Duiveland). Een interessante gas leverancier gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken De Heen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Schouwen-Duiveland.